ViSPRO NORGE AS er spesialisert innenfor endring og utvikling gjennom kommunikasjon og mennesker.

Vi bistår vekstorienterte bedrifter med økt omsetning gjennom skreddersydde og enkle program innenfor salgstrening, internkommunikasjon og sosial medie strategi. Vi rekrutterer også mennesker som ønsker å gjøre en forskjell, samt har et eget program om moderne rekruttering til ledere og HR-personell.

Hvem er ViSPRO?

ViSPRO Norge AS ble etablert etter ideen om å utfordre det etablerte i en verden som endrer seg raskere enn noen sinne. Vår kombinasjon av erfaring og bakgrunn gjør at vi kan bruke vår kunnskap til å gi din bedrift bedre resultater gjennom ekte kommunikasjon og mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Våre våpen er oss selv, samt et nettverk av håndplukkede freelance konsulenter.

Marius Stangenes

Marius er Grunder og Daglig Leder i ViSPRO. Han har mange års erfaring innen rekruttering- og konsulentbransjen i Oslo og Stavanger, samt at han har vært prosjektleder for Google og jobbet i NATO. Han er utdannet innen PR og Markedsføring. Marius har lang internasjonal erfaring og har stor kunnskap om mennesker og strategisk kommunikasjon.

Eivind smith-svendsen

Eivind har lang fartstid innen salg, utvikling og ledelse. I tillegg til sin erfaring innen salgsledelse har han også vært grunder av et reklamebyrå hvor han egenhendig sto for å etablere kundenettverk og vekst. Eivind er Partner i ViSPRO, samt en av regionens fremste relasjonsbyggere, og han elsker å dele sin kunnskap med andre.

VISPRO-logo.jpg

VISPRO Norge AS

Visions by Professionals