ViSPRO NORGE AS er et fullverdig konsulenthus. Hos oss finner du konsulenter, foredragsholdere og fremtidige ansatte. Våre samarbeidspartnere er håndplukket i henhold til ViSPROs strenge kvalitetskontroll.

Vi skal være profesjonelle, nyskapende og moderne. Disse verdiene er avgjørende i en verden under konstant endring.

ViSPRO - Visions by Professionals

 

Hvem er ViSPRO?

ViSPRO Norge AS ble etablert etter ideen om å tilby fullverdige tjenester innen mennesker og kommunikasjon langs hele verdikjeden til en bedrift. ViSPRO er landets eneste konsulenthus som tilbyr hele spekteret av mennesker knyttet til en organisasjon. Vårt mål er at alle prosesser gjennom ViSPRO skal gi våre samarbeidspartnere styrket markedsposisjon, bedre omdømme og utvidet nettverk. Ingen andre i bransjen tilbyr det samme.

Marius Stangenes

Marius er Daglig Leder. Han har flere års erfaring fra rekruttering- og konsulentbransjen i Oslo og Stavanger. Han er utdannet innen PR og Markedsføring. Marius er opptatt av å implementere omdømmebygging og merkevarestrategi i alle konsulentprosesser.

Eivind smith-svendsen

Eivind har lang fartstid innen salg, utvikling og ledelse. I tillegg til sin erfaring innen salgsledelse har han også vært grunder av et reklamebyrå hvor han egenhendig sto for å etablere kundenettverk og vekst. Nå er han Partner og markedsansvarlig i ViSPRO. Eivind's styrke er relasjonsbygging, og han holder også foredrag innen temaet.

VISPRO-logo.jpg

VISPRO Norge AS

Ingen andre konsulenthus kombinerer rekruttering og omdømmebygging slik vi gjør det.


VISIONS BY PROFESSIONALS

ViSPRO ble etablert i 2016 etter å ha overtatt ACE Bemanning AS - det lengstlevende lokale rekrutteringsbyrået i Rogaland.

Ideen om ViSPRO ble født etter at vi oppdaget at markedet flommer over av rekrutteringsbyråer, og alle tilbyr mer eller mindre det samme. Vi brenner for nyskaping og profesjonalitet og ønsket å ha et konsulenthus som blir identifisert etter disse verdiene.

Dermed etablerte vi ViSPRO - Visions by Professionals. Vi er landets eneste komplette konsulenthus, og vi skal ikke bare formidle mennesker. Den jobben er så viktig at vi også ønsker å tilby noe mer. Derfor har vi ikke bare ett mål for øyet. Et samarbeid med oss er et samspill mellom involverte kandidater og kunder, hvor vi er mellomleddet. Det er lagarbeid. Da er det viktig at alle parter er fornøyd med jobben vi gjør. Og vi er ikke fornøyd med vår egen innsats før vi i tillegg til å finne de riktige menneskene, også har gitt en merverdi til våre samarbeidspartnere. Den merverdien er OMDØMME og NETTVERK.

- Vi er landets eneste komplette konsulenthus -

 

Hva er VISPRO?

ViSPRO er mye mer enn rekruttering. ViSPRO formidler konsulenter innen alle kategorier. Det som gjør oss unike er at vi håndplukker alle konsulenter. For å få bli en del av ViSPRO-familien stilles det krav til både kvalitet og kompetanse. Les mer om VISPRO Consultants.

ViSPRO tilbyr også karriereveiledning og jobbsøkerkurs gjennom VISPRO Talent.

ViSPRO formidler dyktige konferanseholdere som deler moderne og dagsaktuelle temaer. Les mer om VISPRO Conference.

ViSPRO formidler dyktige ansatte til korte og lengre oppdrag. ViSPRO foretar også hodejegeroppdrag til permanente stillinger. Les mer om VISPRO Solutions, VISPRO Services og VISPRO Selection.

 

Visjon: Vi skal være profesjonelle, nyskapende og fleksible

Profesjonelle = I dagens delingssamfunn stilles det større krav til å behandle kunder, leverandører og konsulenter med respekt og verdighet. ViSPRO formidler ikke bare konsulenter. Vi styrker omdømmet og markedsverdien til våre kunder ved å behandle alle involverte parter som likeverdige individer. Vårt mål er at ALLE parter skal være fornøyd med våre prosesser - også de som ikke blir ansatt i første omgang.

Nyskapende = For å følge med i et verdensbilde som endrer seg konstant er man nødt til å være ett skritt foran. Vi i ViSPRO holder oss oppdatert på nye måter å jobbe på. De elementene som er til fordel for våre samarbeidspartnere er vi raske med å implementere. På den måten vil også de vi samarbeider med alltid være ett skritt foran.

Fleksible = For å håndtere endringer må man være elastisk som bedrift. ViSPRO er i konstant egenevaluering og er designet for å kunne endre seg etter markedskonjuktur, teknologi og arbeidsmetodikk. Nøkkelen til suksess er å være åpen for endringer og velge det som passer både oss og våre samarbeidspartnere. La oss være fleksible og vokse sammen!

 

ViSPRO NORGE AS skal være landets ledende konsulenthus
— ViSPRO's MÅL