Dette er våre coach og konferanseholdere

ViSPRO COACH & CONFERENCE formidler mentorer og foredragsholdere, primært innen ulike former for kommunikasjon. Vi håndplukker våre samarbeidspartnere for å sikre kvalitetet, formidlingsevne og agenda. Mange som driver med foredrag, er også sertifisert som coach. Klikk på hver enkelt person for å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og din bedrift til å bli en sterkere organisasjon.

ViSPRO coach & CONFERENCE

coach

Evnen til å kommunisere er grunnleggende i menneskets natur. Måten man kommuniserer på kan få store konsekvenser i arbeidslivet såvel som privatlivet. Kommunikasjon er ikke bare hva man sier til hverandre. Kommunikasjon er kroppspråk, timing, tonefall, utstråling, øyekontakt, osv. Kommunikasjon kan være muntlig og skriftlig, og i dagens jungel av ulike medier er det ikke lett å vite hvordan man skal håndtere ulike kanaler til hvilken tid, eller hvordan man skal formidle best budskap til ulike aldersgrupper og annen demografisk bakgrunn. Våre konsulenter er eksperter til å formidle dine budskap på best mulig måte, enten det er internt i bedriften, eller eksternt til omverdenen.

Foredrag

Det finnes mange grunner til å benytte seg av en foredragsholder. Det kan være teambuilding, kick-off, kompetanseheving og øvrige motivasjonsaktiviteter for sine ansatte eller samarbeidspartnere. Våre konferanseholdere kan stille opp over hele landet. Klikk på hver enkelt person for å finne ut mer om hvilke tjenester som tilbys.

For booking av foredragsholder eller registrere interesse, klikk her eller ring oss på 51 96 27 50.Steffen Dahl Nordpolen 2011.jpg
Det er nå du lever

STEFFEN DAHL

DET ER NÅ DU LEVER

Steffen var leder og Konsulent og hadde en god yrkeskarriere foran seg. Siden han var liten hadde han drømt om å bli polfarer. Til slutt sa han opp jobben, pakket sekken og gjorde alvor av drømmene sine.

Noen år senere har Steffen opplevd ekstreme og dramatiske ekspedisjoner til Nordpolen og Sydpolen - helt alene. Lite ante han at det var først når han kom hjem at den vanskeligste ekspidisjonen begynte.

Et foredrag med Steffen tar deg med ut på isen. Han tar deg med i menneskets indre, og peker på at man av og til må gjøre ekstreme ting for å få perspektiv på livet. Det er dokumentert at et gjennomsnittsmenneske har 40-60 tusen tanker i døgnet, og 85 % av disse er bekymringer.

Hvordan kan vi som mennesker unngå å gå oss ville i våre egne tanker og bekymringer? 60 minutter med Steffen gir deg et nytt syn på livet, og hva som virkelig betyr noe.

Steffen er født i 1977, og er forfatter, foredragsholder og eventyrer. Han holder foredrag for skoleelever, politikere og øvrige aktører i næringslivet. Han har blant annet DNB, Statoil, NRK og Telenor i sin portefølje.

Klikk her for mer informasjon om Steffen og hans tilgjengelighet.

1.jpg
Bare når du har tro på at du vil lykkes, er du villig til å ofre det som må til for å nå målet
— Stian Vikra

Stian Vikra

SVØM FOR LIVET

Stian Vikra svømte som første i verden fra Norge til Danmark, og det attpåtil motstrøms. Svømmeturen tok 45 timer - 18 timer mer enn planlagt. Dette er foredraget om å mestre det umulige, og hvordan man skal ta grep for å nå målene man ikke trodde var mulig.

Stian Vikra er tidligere marinejeger. Han opprettet prosjektet "svøm for livet" i 2008 for å rette fokus mot organdonasjon. Svømmeturen fra Norge til Danmark ble gjennomført i 2014. Som oppladning har han gjennomført en rekke spektakulære svømmedistanser. Blant annet svømte han Lysefjorden på langs - 42 kilometer med 13 grader i vannet, kun iført badebukse, svømmebriller og badehette. Han har også svømt Mjøsa på langs og den engelske kanal.

Foredraget til Stian Vikra har mottatt lovprisninger fra store og små aktører. Blant annet har Statoil uttalt at Stian står for alle verdier de står for; store mål, gå til verket og gjennomføre det man starter på.

Foredraget kalles "Mot alle odds". Dette er 45 minutter med ren inspirasjon, motivasjon og innsikt i et ekstremt mindset.

Se gjerne facebook.com/svomforlivet

For booking og tilgjengelighet av Stians foredrag, kontakt oss her. Det vil du ikke angre på.

Å mestre små trinn gir deg evnen til å nå dine mål til slutt
— Jarl Goli

JARL GOLI

Alle har et forhold til Jarl Goli. Den smilende, energiske og omgjengelige mannen vi kjenner fra TV-ruta er den samme som kommer til deg. Du går ikke upåvirket fra hans foredrag. Jarl Goli er ekspert på å få frem det beste i mennesker, og det gjør han gjennom engasjement, energi og gjennomslagskraft. "Talkers talk and doers do" som han selv sier. Jarl Goli tilbyr foredrag til både store og små organsisasjoner gjennom følgende tema:

NYHET! Samspill - Fjell og fjord

Jarl Goli tilbyr en ny workshop i samspill! Her er man i ett med naturen. Jarl tar din bedrift med på en reise i tid, omgitt av frisk luft, åpen himmel og åpen flamme.

Dette er et tredagers seminar i idylliske omgivelser i Gol. Dette passer alle årstider, enten det er et snøkledd landskap, nydelige farger på vår og høst eller sommerens myke berøring.

Her er man langt fra folk, og fokuset er å bli bedre kjent som et team og komme hjem som et vinnerteam. Man blir satt på prøve i samspill med naturens utfordringer, selvsagt i kombinasjon med god mat og drikke.

Programmet passer for alle type bedrifter, men for å sikre et optimalt program er det best med grupper opptil 10 personer. Det er ingen begrensning på hvor mange grupper man kan stille.

Goli på Gol - bedriftens vakreste eventyr!

- Beredskap - På Liv og død!

 

Ønsker du å lære dine ansatte HMS på en måte som aldri blir glemt? Dette 45 minutters foredraget tar for seg alle grunnelementene i HMS. Man lærer også hvor viktig det er å være forberedt.

Ønsker du å vite mer om hans foredrag, eller tilgjengelighet - ta kontakt med oss nå ved å klikke her.Else-Marie bilde.jpg

ELSE-MARIE SANDVOLL

Else-Marie's nøkkelbudskap er "Begreistingsbedrifter". Hennes foredrag handler om å skape begeistring og kreativitet - kort sagt; lag din egen verktøykasse. Tradisjonelle mønstre og metodikk er ikke for alle, og Else-Marie viser hvordan man kan skape resultater og vekst gjennom humor, kreativitet og begeistring.

Else-Marie har Master i Ledelse ved BI-Stavanger. Hun er utdannet Business Coach og er instruktør i Mindfulness.

Hvorfor Else-Marie?

 • Hun lærer bedriften om humor, begeistring og kreativitet på arbeidsplassen. Lag din egen verktøykasse
 • Stressmestring. Hva er stress og hvordan håndtere det i en hektisk hverdag?
 • Selvfølelsen. Hvor vanskelig kan det være å tro på seg selv? Et muntert blikk på selvfølelsen

Ledelse og Organisasjonsutvikling

Else-Marie bruker sin faglige kompetanse kombinert med hennes energiske personlighet til å utvikle organisasjonen

 • Utvikle eierskap og forankre dette hos ledelsen
 • Involvere hele organisasjonen. Tydelige budskap
 • Systematisk jobbing og vær forberedt på det uforberedte
 • Bedriftskultur. Ha det GØY
 • Begeistring og trivsel gjennom hele organisasjonen

Else-Marie har alltid glimt i øyet og en økt med hennes foredrag vil definitivt skape begreistring for bedriften. Hun tilpasser sine oppdrag, og tilbyr både halv- og heldagsforedrag.

Ta kontakt med oss for uforpliktende informasjon og booking!

 
Vispro_Logo_undertekst_fixed_color.png

ViSPRO Coach & Conference - for kunder

Det er mange fordeler som bedrift å benytte seg av dyktige foredragsholdere. Våre foredragsholdere bruker sin egen erfaring og ekspertise som eksempel for hvordan man skal nå sine mål, holde seg motivert og skape begeistring. Det kan være idrettspersonligheter, TV-profiler eller mennesker som har vært gjennom ekstreme prøvelser. Honoraret varierer etter konsept og varighet. Vi tar høyde for å tilby bedriften mest mulig for minst mulig i en hverdag hvor kostnader er i fokus.

ViSPRO Coach & Conference - For konsulenter

For å være en ViSPRO-foredragsholder / coach må man først og fremst ha en ekspertise innen sitt tema. vi stiller ingen krav til sjanger, men innholdet må kunne knyttes til ulike former for kommunikasjon på en eller annen måte. Her er en kort oppsummering hva som kreves for å få et rom i ViSPRO-huset:

 • Man må ha eget foretak (Konsulent)
 • Vise til egen portefølje
 • Presentere relevante tema

ViSPRO krever ikke eksklusivitet. Vi er opptatt av profesjonelle prosesser både overfor hver enkelt individ, og våre kunder.