ViSPRO Norge AS er eksperter på endringsledelse og utvikling gjennom riktig kommunikasjon, og mennesker som ønsker å gjøre en forskjell.

For å være attraktiv som bedrift må man ha engasjerte ansatte. Det får man gjennom ekte kommunikasjonsstrategier som belyser bedriftens identitet og visjoner. Vi bistår med slagkraftige budskap gjennom coaching, work-shop og foredrag.

Kommunikasjon. Ved hjelp av skreddersydde strategier bistår vi vekstorienterte bedrifter med økt salg, bedre internkommunikasjon og en effektiv sosial mediestrategi. Vi er eksperter på å utforme levedyktige strategier som er avgjørende verktøy for utvikling og vekst. Vi vet hvordan du skal gjøre en forskjell i en verden hvor alt og alle kommuniserer.

Mennesker. Vi har utviklet et eget program for å gjøre bedriftene bedre gjennom medarbeidernes egne innspill. Egenutviklede ideer står sterkere enn de som blir tredd over hodene på folk, dermed er det ekstremt viktig å involvere de ansatte i bedriftens strategiske veivalg.

ViSPRO - Visions by Professionals. Vi er motivert av langsiktige og ekte kundeforhold med stor takhøyde. Utvikling skapes gjennom langsiktige samarbeid!