ViSPRO Norge - Mennesker og kommunikasjon

ViSPRO Norge AS er et konsulenthus som formidler talent ved å finne de beste mennesker til riktig jobb. Vår misjon er å opprettholde godt omdømme og en styrket markedsposisjon til alle samarbeidspartnere gjennom strategisk arbeid, åpen dialog og god kommunikasjon.

Kommunikasjon. ViSPRO har konsulenter som er blant landets dyktigste innen kommunikasjon. Vi bistår alle organisasjoner med kommunikasjonsplanlegging, budskapshåntering og salgskommunikasjon. Dette er ekstremt viktig i en tid hvor alt- og alle kommuniserer.

Mennesker og kommunikasjon går hånd i hånd. ViSPRO's tjenester er skreddersydd for å sikre våre samarbeidspartnere sterkest mulig konkurranseposisjon i et marked som endrer seg raskere enn noen sinne. Våre talent får unik lærdom og erfaring - en kompetanse som alle parter drar nytte av. Vinn-vinn!

ViSPRO er et komplett konsulenthus, som tilbyr talent til midlertidig og faste stillinger, landets dyktigste konsulenter/coach innen Kommunikasjon, samt foredragsholdere. Alle våre konsulenter er håndplukket for å sikre best mulig oppfølging, service og vekst til våre samarbeidspartnere.

ViSPRO er mellomleddet mellom organisasjon og mennesker. Vår ekspertise er å styrke din kompetanse og markedsposisjon.

Vår ekspertise er å styrke din kompetanse og markedsposisjon
— Employer Branding

ViSPRO - Visions by Professionals

Se vår Blogg for nyheter og oppdateringer.