ViSPRO Norge AS er eksperter på endringsledelse og utvikling gjennom riktig kommunikasjon, og mennesker som ønsker å gjøre en forskjell.

For å være attraktiv som bedrift må man ha engasjerte ansatte. Det får man gjennom ekte kommunikasjonsstrategier som belyser bedriftens identitet og visjoner. Vi bistår med slagkraftige budskap gjennom coaching, work-shop og foredrag.

Kommunikasjon. Ved hjelp av skreddersydde strategier bistår vi vekstorienterte bedrifter med økt salg, bedre internkommunikasjon og en effektiv sosial mediestrategi. Vi er eksperter på å utforme levedyktige strategier som er avgjørende verktøy for utvikling og vekst. Vi vet hvordan du skal gjøre en forskjell i en verden hvor alt og alle kommuniserer.

Mennesker. Vårt eget program om Moderne Rekruttering bistår ledere og HR-avdelinger med konkrete verktøy og modeller for å finne de beste hodene i dagens digitale jungel. For å være oppdatert og forberedt på fremtiden er det ekstremt viktig å ha mennesker med riktig kompetanse. Vi har også et utvidet nettverk av mennesker som ønsker å bidra til vekst og utvikling.

ViSPRO - Visions by Professionals. Vi er motivert av langsiktige og ekte kundeforhold med stor takhøyde. Utvikling skapes gjennom langsiktige samarbeid!