Laget av mennesker - bygget for kommunikasjon

Bildet ovenfor viser Valbergtårnet i Stavanger og en smarttelefon. Hva har disse tingene til felles? Jo, de er begge laget av mennesker og bygget for kommunikasjon. Valbergtårnet ble bygget som en utkikkspost hvor man enkelt kunne se farer og trusler i byen. Når en fare ble oppdaget, ringte de i en bjelle som varslet befolkningen. Smarttelefonen ble født for 10 år siden, og har siden endret måten vi kommuniserer på betydelig. Det finnes utallige apper og nettverk, dermed gjelder det å være kontinuerlig oppdatert for å unngå at det digitale hurtigtoget raser fra oss.

Både mennesker og kommunikasjon er i radikal endring. I takt med Millenials’ innflytelse står etablerte måter å jobbe på for fall. Kontorpulten og 8-16 blir erstattet av hjemmekontor og fleksible arbeidstider. Dermed kan det være utfordrende å vite hvilke kommunikasjonsarenaer man skal benytte til ansatte og øvrige samarbeidspartnere. Det eneste som er sikkert er at endring og utvikling har kommet for å bli. Skal man overleve som bedrift i dag, må man være fleksibel og elastisk – samt benytte samarbeidspartnere som er det samme.

ViSPRO er et byrå som bistår bedrifter gjennom alt dette. Vi er oppdatert på trender i arbeidsmarkedet og hvilke kommunikasjonskanaler som benyttes for å nå frem med budskapet. Vi gir deg kart og kompass for å være konkurransedyktig i dagens og fremtidens digitale utvikling.

Enhver virksomhet og bedrift er laget av mennesker, og ville ikke fungert uten kommunikasjon. ViSPRO er samarbeidspartneren som er tilstede gjennom hele verdikjeden i selskapet – nettopp for å hjelpe til med de beste mennesker og den skarpeste kommunikasjonen.

ViSPRO – Visions by Professionals

www.vispronor.no

Stavangers første kommunikasjonsbyrå

ViSPRO - Mennesker og Kommunikasjon

www.vispronor.no/communication

I en verden hvor alt og alle kommuniserer, og stadig på nye og flere måter, er det viktigere enn noen sinne å vite hvilke kanaler man skal henvende seg til. Ulike budskap krever ulike medier, og balansen mellom målgruppe og budskap kan være utfordrende.

Som bedrift og organisasjon er det ekstremt viktig å kommunisere på riktig måte. Gjennom sosiale medier kan alle og enhver fortelle om sine opplevelser, og slike ting spres raskt. For å unngå uheldig oppmerksomhet er det viktig å ha gjennomtenkte kommunikasjonsplaner og en tydelig strategi hvordan man skal kommunisere sitt budskap. Riktige kommunikasjonsgrep kan gi bred og god omtale til brøkdelen av hva det koster med en markedsføringskampanje.

I en verden hvor alt og alle kommuniserer er det viktigere enn noen sinne å vite hvilke kanaler man skal henvende seg til

På samme måte som en bedrift jakter resultat, er mediehusene opptatt av gode saker som skaper mye oppmerksomhet. Flere medier benytter seg av «klikkjournalisme» som handler mer om å få antall klikk enn å fokusere på saker med god nyhetsverdi. Ved hjelp av god budskapshåndtering og mediehåndtering, hjelper vi organisasjoner som ønsker oppmerksomhet rundt sin sak. På den måten får mediehusene mer kvalitative saker å skrive om, som igjen fører til at befolkningen blir opplyst med nyheter som har større samfunnsnyttig verdi.

Derfor lanserer ViSPRO Stavangers første kommunikasjonsbyrå. Det finnes flere selverklærte en-manns kommunikasjonseksperter der ute, men nå kan man endelig få noen av landets dyktigste innen faget fra ett og samme sted. Sammen står vi sterkere! ViSPRO Communication består av eksperter innen kommunikasjonsplanlegging, budskapsutvikling, salgskommunikasjon og mediehåndtering.

Med på laget har vi disse personene:

Synneva Erland
En av landets største eksperter innen kommunikasjon. Hun er coach og foredragsholder innen faget og er ekspert på budskapsutvikling og sosiale medier

Laila Madsö
Tidligere TV2-reporter, journalist og Redaktør i mediebransjen. Hun har god erfaring fra begge sider av forhandlingsbordet og hjelper med intern/ekstern kommunikasjon, coaching innen formidlingsevne samt mediehåndtering.

Eivind Smith-Svendsen
Få andre kan mer om salgskommunikasjon enn Eivind. Som en av landets beste relasjonsbyggere og suksessfull gründer kan han lære din salgsorganisasjon kommunikasjonsgrep for å skape flere relasjoner og økt kundemasse.

Les mer på www.vispronor.no/communication

Som et konsulenthus som driver med mennesker er det naturlig for oss å også tilby tjenester innen kommunikasjonshåndtering. Mennesker og kommunikasjon går hånd i hånd, og denne kombinasjonen vil skape en merverdi for både kunder, konsulenter og befolkningen generelt som vil få mer matnyttig innhold i mediebildet.

ViSPRO – Visions by Professionals

Nytt Hovedkontor

Vi flytter! Fra og med mandag 20.juni 2016 blir vårt hovedkontor i Stavanger Sentrum. Vi gleder oss til å sette vårt preg på "The worlds biggest little city".

Stavanger sentrum er i vekst, og i løpet av få år kan byen tilby over 50.000 m2 med ekstra kontorplass. Dermed er ViSPRO i forkant og sikrer oss en posisjon i byens forretningsmiljø.

Det er en del av VISPRO's strategi å være lokalisert i sentrale omgivelser. Vi tror at energien, atmosfæren og menneskene i bystentrum er med på å utvikle kreativitet, arbeidskapasitet og vekst.

Klikk her for kart og adresse til våre nye lokaler.

Av alt uviktig i verden, er fotball det viktigste

2016 – underdogens år

Pave Johannes Paul II sa at «av alt uviktig i verden, er fotball det viktigste». Det kom for alvor til syne i denne sesongens Premier Leauge, hvor Leicester – et lag hvor det var sensasjon i seg selv at de rykket opp til den jeveste ligaen, mot alle odds, vinner hele serien.

Av alt uviktig i verden, er fotball det viktigste

Det kalles for tidenes sportssensasjon, og Hollywood er allerede i gang med å skrive filmmanus. Bookmakere stemplet det som nærmeste umulig og satte oddsen til 1:5000. Til sammenligning poengterte en Amerikansk nettavis at oddsen for at Hugh Hefner innrømmer at er jomfru, er satt til 1:500.

Et annet eksempel er selvsagt Donald Trump - mannen som bare ville skape litt ekstra PR for hotellene sine, og nå kan han plutselig bli USA’s neste president.

Vi lever virkelig i en interessant verden.

Hvilke signal sender dette til enkeltindividet verden over? Jo, det beviser at ALT er mulig. Det gir inspirasjon til tusenvis av mennesker om å jobbe hardt for å nå sine mål, gjøre det de brenner for og aldri gi opp selv om alle andre sier at du ikke vil klare det.

I den ånden ble også VISPRO etablert. Vi var klar over risikoen av å starte noe nytt i nedgangstider, men vi visste at vi hadde et unikt forretningskonsept. I tillegg har vår bransje blitt for ensporet. Dermed så vi et stort behov for nytenking for å tilpasse oss krav som stilles fra omverdenen. Vi kan ikke lenger kalle oss kunde og leverandør. Vi er samarbeidspartnere. Vi jobber sammen for å skape vekst, arbeidsplasser og løsninger for å møte vårt moderne samfunn.

Vi vi VISPRO er stolte av hva vi har oppnådd i løpet av noen få måneder. Blant annet er vi:

-          Foretrukket leverandør til IKM Testing av personell til alle V&M-prosjekt landet over

-          Eneleverandør til Weatherford Norge AS

-          Eksklusiv formidler av Jarl Goli’s foredrag over hele landet. Jarl er en av Norges fremste mentor innen samspill og brobygging mellom mennesker og organisasjoner

-          Vi kjemper om store anskaffelser landet over

-          Vi har etablert kontor i Kristiansund og etablerer oss i Oslo om kort tid

Dette er bare noe av det vi har oppnådd hittil. Vi har dialog med flere profilerte og dyktige mennesker som fortløpende knyttes til VISPRO. Følg med på www.vispronor.no for oppdateringer.

Så, i denne tiden hvor underdogene seirer er vi stolte og fornøyde med hva vi har skapt med VISPRO. Vi gleder oss til å møte fremtiden sammen med alle dere der ute!

VISPRO – Visions by Professionals

Hva er viktigst. Kunder eller ansatte?

Oljenæringen og tilhørende bransjer har i de siste to årene vært preget av nedskjæringer, kostnadskutt og ordretørke. Som en konsekvens av dette har nærmest alle organisasjoner redusert antall ansatte. Dette er noe alle vet.

Men hva med de menneskene som er igjen? Hva skjer med de som plutselig sitter ensom igjen i kontorlandskapet. Kollegaene er borte, arbeidsmiljøet er oppløst og usikkerheten rår.

“Kundene er ikke de viktigste. De ansatte er de viktigste. Ta vare på de ansatte og de tar vare på kundene”
— Richard Branson - Sitatmaskin og grunnlegger av VIRGIN

De fleste bedrifter har lagt bak seg de største kuttene. Nå må de finne seg selv igjen, og bygge en ny organisasjon. I denne fasen er det ekstremt viktig å danne gunnlag for et nytt, godt arbeidsmiljø. Et vinnerlag! De som ikke tar de ansatte på alvor vil heller ikke klare seg i dagens konkurransemiljø.

Jarl Goli, en av landets beste brobyggere og kommunikatører, gjør dine ansatte trygg på seg selv og han kommer med verdifulle tips om hvordan man best skal jobbe som et team!

Jarl Goli, har i tillegg til en karriere foran TV-skjermen, flere verv og engasjement i næringslivet. Han er sertifisert Coach gjennom "Vital Smart". Med sin entusiasme, energi og resultatsorientering gir han uforglemmelige budskap om teamwork og hvordan man skal nå sine mål til organisasjoner og bedrifter.

Book Jarl Goli til DIN bedrift og vær ett skritt foran de andre! Klikk her for mer informasjon om Jarl Goli og booking.

VISPRO kommer til Oslo!

VISPRO kommer til Oslo!

Har du lyst å drive din egen bedrift og ta konsulentbransjen til fremtiden?

ViSPRO Norge AS er landets eneste komplette konsulenthus. VISPRO står for «Visions by Professionals» og vi tilbyr hele spekteret av mennesker knyttet til en organisasjon. VISPRO formidler Konsulenter, Foredragsholdere, rekruttering/bemanning samt gjennomfører karriereveiledning og jobbsøkerkurs.

VISPRO har hovedkontor i Stavanger og avdeling i Kristiansund. Vi skal være landets ledende konsulenthus, og vår strategi er å være bedre enn alle andre. VISPRO skal ikke bare formidle rett person til rett stilling. Den jobben er så viktig at vi inkluderer merkevarebygging og omdømmestrategi i samme prosess. Den kombinasjonen er VISPRO alene om i bransjen, og sørger for at både kunder og kandidater får en merverdi av å samarbeide med oss.

Vi søker en person som har kompetanse og vilje til å etablere VISPRO i Oslo. Rett person får en nøkkelrolle til å gjøre VISPRO til landets ledende konsulenthus. Du er ikke redd for å jobbe målrettet og hardt for å skape resultater.

Kriterier:

 • Du blir VISPRO Norge's avdeling i Oslo og østlandet
 • Avdelingen drives gjennom ditt eget foretak
 • Vi tilbyr stor frihet og gode inntjeningsmuligheter for rett person
 • Rett person blir en nøkkelspiller i et selskap som skal ta konsulentbransjen til fremtiden

Kvalifikasjoner:

 • VISPRO's forretningsstrategi er å integrere merkevarebygging i konsulentprosessene. Du må ha kunnskap om markedsføring i tillegg til rekruttering/konsulenttjenester
 • VISPRO skal være profesjonelle, nyskapende og fleksible. Alle VISPRO-ansatte må kunne identifisere seg med disse verdiene
 • Du må være selvgående og kunne motivere deg selv
 • Du har evne til å gripe muligheter og tenke kreativt og løsningsorientert
 • Du har kjennskap til hvordan man skal bruke sosiale medier til å skape synlighet og omtale

Faglige kvalifikasjoner:

 • Minimum 5 års erfaring innen HR/rekruttering/konsulentbransjen
 • Høyere utdannelse innen Markedsføring/HR/økonomi, etc.
 • Dokumenterte resultater fra tidligere arbeidsforhold

VISPRO er et moderne konsulenthus. Vi oppfordrer våre ansatte til å være nyskapende og kreative. Vi holder oss oppdatert på moderne medier, teknologi og arbeidsmetoder.

Høres dette ut som jobben for deg? Ønsker du å ta ett skritt videre i din karriere og være gallionsfigur i Konsulentbransjen? Da er dette jobben for deg.

CV og søknad rettes til Daglig Leder Marius Stangenes på mstangenes@vispronor.no . For spørsmål, ring 450 34 527 eller send en Epost.

Se vår hjemmeside www.vispronor.no for detaljer om våre konsept og arbeidsmetode.

 

VISPRO - Visions by Professionals

Online Karriereveiledning

VISPRO Talent tilbyr online karriereveiledning!

Det er ikke alltid det passer å gjennomføre jobbsøkerkurs og karriereveiledning i et klasserom. Kanskje føler du at du har god kontroll på egen CV og søknadsprosesser, men allikevel kan trenge noen tips for å komme gjennom nåløyet.

Derfor har VISPRO Talent innført online karriereveiledning. Dette er et rimelig tilbud til deg som ikke har behov for felles gjennomgang og "hallelujamøter". Vi har delt opp i tre moduler for å treffe best mulig ditt individuelle behov.

Online karriereveiledning er rimelig, raskt og individuelt. Prisene starter på kun kroner 490,-.

Vi tilbyr disse pakkene:

STANDARD

Dette er grunnpakken. Her lærer du litt grunnleggende om CV- og søknadsskriving. Vi gir deg også pekepinn om Moderne Rekruttering og Sosial media-intelligens. Samtidig får du en rask innføring i "det skjulte arbeidsmarkedet".

GRUNDIG

I denne pakken tar vi for oss de samme elementene som STANDARD, bare at vi går dypere i materien. Du blir mer rustet til å skille deg ut i jobbsøkerbunken og får mer inngående kunnskap om hvordan søke jobber som ikke publiseres på Finn.no og NAV.no.

EKSPERT

Dette er den beste pakken. Vi gir deg komplett innføring i Moderne Rekruttering, Sosial media-intelligens og "det skjulte arbeidsmarkedet". Ved å følge punktene i denne pakken garanterer vi at du vil komme til et jobbintervju innen rimelig tid. I denne pakken får du et dypere innblikk i hvordan du skal bygge din egen merkevare. Hva skal til for å være mest mulig attraktiv for jobbsøkere. Det holder ikke å bare ha den beste CV-en.

Vi garanterer tilbakemelding innen 2 virkedager uavhengig av hvilken pakke du velger.

For mer informasjon og påmelding, gå inn på vispronor.no/talent og fyll ut skjemaet nederst på siden.

VISPRO - Visions by Professionals

VISPRO på plass i Kristiansund

ACE Bemanning, et av Rogalands lengstlevende rekrutteringsbyrå, har nå gått over til å bli ViSPRO Norge. Et konsulenthus som satser tungt, og som tar høyde for å være landets komplette konsulenthus.

ViSPRO utvider nå fra å kun være basert i Stavanger, til å opprette en avdeling i Kristiansund.

- Vi etablerer oss i Kristiansund av flere grunner, sier Markedssjef og hodejeger Bjørn Terje Lien Pedersen. For det første er det min hjemby, så jeg kjenner arbeidsmarkedet der godt – og til tross for at jeg har bodd borte en stund, så har jeg et stort nettverk der. Samtidig så har vi med oss inn i ViSPRO en del rammeavtaler med større aktører, og de har avdelinger i Kristiansund. I dagens vanskelige arbeidsmarked, der det er fokus på kostnader, så vil mange av de spare på mobiliseringskostnader. Vi ser derfor store muligheter for å være med å motarbeide arbeidsledigheten i Kristiansund, i samarbeid med våre samarbeidspartnere.
Vi skal også være vågale nok og si at vi ikke ser mange i Kristiansund som tilbyr det samme som oss. Konsulentselskap, ja, men ikke med kunnskapen vi kommer med fra Stavanger. Norges desidert vanskeligste arbeidsmarked for både bedrifter og jobbsøkere.

ViSPRO satser på områdene rekruttering, konsulenttjenester, karriereveiledning og foredragsformidling.

ViSPRO har til sammen mange års erfaring med rekrutterings- og konsulenttjenester. Den siste tiden så har de også gjort det godt med sitt karriereveiledningsprogram.
- Vi tilbyr jobbsøkerkurs til privatmarkedet også, men vi har god erfaring med å bistå selskap som skal nedbemanne, og tar oss av de som dessverre må gå. Dette har vi gjort med god suksess hos selskap som for eksempel London Offshore Consultants.
Vi har jobbet med jobbsøkere som har gjort jobbsøking til noe langt mer enn CV og søknadsskriving. De bruker digitale medier for alt det er verdt. Dette er lærdom vi har tatt til oss, og noe vi har lyst å lære andre. Dette er et opplegg for jobbsøkere som ingen andre i området tilbyr. Det er altfor mange karriereveiledere som belærer om hvordan CV og søknad skal se ut. Dette er helt feil fokus. At CVen din er laget etter en mal, og søknaden blir holdt til en side betyr ikke noe for om du får jobb eller ikke. Det er arbeidet rundt som betyr noe.
Vi lærer jobbsøkerne til å bygge sin egen merkevare. For det å styrke sin egen merkevareverdi på for eksempel sosiale medier, er noe av det viktigste man kan gjøre for å lande drømmejobben i dag. Samtidig så vet vi hvor man finner de ledige jobbene. For det er ikke på jobbportaler som finn.no og nav.no. Det er kanskje kun 20-30% av stillingene som annonseres der. Vi lærer hvordan man skal finne jobbene på det «skjulte jobbmarkedet». Vårt karriereveiledningsprogram handler om mennesket bak CVen og søknaden.

ViSPRO har også tilgang på konsulenter som har jobbet med det juridiske ved nedbemanninger. En veldig viktig ressurs slik arbeidsmarkedet er for tiden.

- Dette er konsulenter som vet hvordan en bedrift skal gjøre det riktige ved nedbemanninger. Det er en sårbar prosess. Det å bli arbeidsledig er ikke lett. Samtidig så er det ikke alltid like enkelt å se på at gode kolleger må gå ut av døren heller.

- ViSPRO har en filosofi om at vi bygger merkevaren til våre samarbeidspartnere. Vi skal være åpen med hvem vi jobber for og med, noe som betyr at vi må yte ekstra ut mot både kandidater og andre mellomledd. Vi vet at den jobben vi gjør reflekteres tilbake til våre samarbeidspartnere. I rekrutteringsdelen av vårt selskap, kaller vi dette for «moderne rekruttering».
Det at vi har rammeavtaler med IKM, Aibel, Norsea Group samt at vi holder i disse dager på å skrive rammeavtale med en ny større aktør i oljebransen – tar vi som et godt klapp på våre egne skuldre.

Konsulenthuset ViSPRO satser og godt på foredragsformidling, og kan etter hvert tilby både mer kjente og mer ukjente navn. Dette skal være foredrag og kurs som skal gi deg som både bedrift eller menneske noe.
Den første foredragsformidleren er den ikke helt ukjente Jarl Goli.

- Jarl Goli er for de aller fleste kjent fra tv-ruta, fra serier som Portveien 2. Det mange ikke vet er at han er ekstremt god på å få frem det beste i folk. Han holder kurs og foredrag om tema som «viktigheten av å ha det gøy, uansett hva man finner på», hvordan man som bedrift og menneske skal tilpasse seg en ny hverdag, samt kurs i HMS.  «Talkers talk and doers do», som Jarl sier selv.
Jeg holder også foredrag om «Moderne rekruttering» og «sosial media intelligens». Dette er foredrag som blant annet avdelingsdirektører i NAV Rogaland og Agder-fylkene har hatt god nytte av – om man skal tro på tilbakemeldingene.
Det vil også komme flere foredragsholdere i ViSPRO-familien fremover, som vi gleder oss til å presentere.

- ViSPRO skal være et moderne konsulenthus. Vi skal være synlige og vi skal høres.
Dette er noe vi kan gjøre med rak rygg, rett og slett fordi vår kompetanse kommer fra det vanskeligste arbeidsmarkedet i Norge.
Vi skal være så ubeskjedne at vi sier at våre konkurrenter skal merke at ViSPRO har etablert seg i Kristiansund. Ikke bare på bakgrunn av kompetansen vi allerede sitter på, men også den kompetansen vi holder på å knytte til oss. For vi skal ha konsulenter som sitter med ekspertkompetanse innen flere fagfelt.

VISPRO til Kristiansund

VISPRO vil i løpet av påsken etablere seg i Kristiansund. Vår Markedssjef Bjørn Terje Pedersen reiser i morgen for å bistå vår Partner.

Kristiansund er en region i vekst, og er en naturlig forlengelse av VISPRO's virksomhet i Stavanger. En rekke selskap innenfor Offshore og maritim industri opererer fra disse lokasjonene. Dermed kan vi tilby et bredere spekter til mange av våre etablerte samarbeidspartnere.

Sjekk vår kontaktside for detaljer om hvordan du kommer i kontakt med vårt Kristiansund-kontor.

VISPRO - Visions by Professionals

Vi ønsker Jarl Goli velkommen til VISPRO-familien

Vi har gleden av å fortelle at Jarl Goli er vår første profilerte foredragsholder. Jarl Goli er en person alle har et forhold til. Alle liker denne energiske mannen full av positiv utstråling.

Jarl gjennomfører egentlig sine foredrag i Oslo, men for VISPRO kommer han gjerne til Stavangerregionen. Jarl Goli er selverklært FUNHUNTER og deler sin entusiasme og livserfaring til å gi motivasjon, nye livsperspektiv og til og med HMS-innføring.

Ingen kommer upåvirket ut fra Jarl Goli's foredrag. Det er en investering for livet.

Les mer om hva Jarl Goli kan gjøre for dere her.

VISPRO - Visions by Professionals.

VISPRO tar form

i kan med glede meddele at VISPRO NORGE AS er registrert som foretak i Brønnøysundregisteret. Dermed begynner prosessen med å overførte avtaler, kunder og kandidater fra ACE Bemanning. For de som ikke vet det, så har vi kjøpt ACE Bemanning og fremstår nå i ny, moderne og profesjonell drakt. En drakt som passer oss som jobber her mye bedre. Og ikke minst; en drakt som er perfeksjonert til krav og behov fra våre kunder og konsulenter. Fremtiden er her!

I en overgangsfase blir vi i ACE' lokaler i Gamleveien 87 på Lura. Men innen 1.juli 2016 vil vi flytte til moderne og VISPRO-vennlige lokaler i Stavanger Sentrum. Dette vil det selvsagt komme mer informasjon om.

Og forresten; vi er i ferd med å knytte til oss flere spennende foredragsholdere. Disse vil være tilgjengelig for alle type virksomheter i regionen.

More to come...

START-UP

Etter iherdig jobbing og mye blod, svette og tårer kan vi endelig lansere VISPRO NORGE AS! VISPRO ble født etter at grundere Marius Stangenes og Bjørn Terje Pedersen så seg lei av cowboy-virksomheten i bemanningsbransjen. De fleste byrå gjemmer seg bak floskler og kreativt språk, men sannheten er at de aller fleste tilbyr nøyaktig det samme produktet.

VISPRO er opptatt av at både kunde og kandidat fortjener mer enn å bli en kasteball mellom profitt og snarveier. Vi mener at ALLE har rett til profesjonell oppfølging, tilbakemeldinger og åpenhet. På den måten tilbyr vi ikke bare et riktig hode - vi skaper et bedre omdømme som igjen skaper en sterkere markedsposisjon for våre kunder. Og våre kandidater? De får profesjonell oppfølging og den tilbakemeldingen de fortjener.

Men VISPRO gjør mye mer enn bare rekruttering. Vi er IKKE et bemanningsbyrå. Vi formidler ALLE tjenester knyttet til mennesker og organisasjon. Vi knytter egne konsulenter til vårt konsulenthus, vi har foredragsholdere og vi gjennomfører karriereveiledning og jobbsøkerkurs.